Patru persoane, rănite într-un accident pe Bulevardul Bucureştii Noi

Patru persoane au fost rănite într-un accident de circulaţie petrecut miercuri seara, în jurul orei 20.10, pe Bulevardul Bucureştii Noi, în care au fost implicate două maşini, una înmatriculată în judeţul Prahova şi alta în Ilfov.

64 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, rănite într-un accident pe Bulevardul Bucureştii Noi

Patru persoane, rănite într-un accident pe Bulevardul Bucureştii Noi (Imagine: Mediafax Foto)

Din primele verificări ale poliţiştilor a rezultat că accidentul s-a produs din cauza neasigurării la schimbarea direcţiei de mers.

Astfel, şoferul autoturismului înmatriculat în Prahova a ocolit refugiul pentru pietoni dintr-o staţie de tramvai prin partea stângă, iar celălat, ajuns la capătul aceluiaşi refugiu, a virat stânga fără să se asigure, potrivit Poliţiei Rutiere.

În accident au fost rănite patru persoane, câte două din fiecare autovehicul. Trei dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar al patrulea, la Spitalul Elias.

Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a stabilit exact cauzele accidentului şi sancţiunile care se impun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici