Patru tineri au fost prinşi cu trei kilograme de canabis pe o stradă din Arad

Patru tineri au fost prinşi pe o stradă din Arad, marţi după-amiază, având asupra lor aproximativ trei kilograme de canabis, ambalat în pliculeţe de cacao, marfa fiind adusă din Italia şi urma să fie valorificată în Timişoara, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

180 afișări
Imaginea articolului Patru tineri au fost prinşi cu trei kilograme de canabis pe o stradă din Arad

Patru tineri au fost prinşi cu trei kilograme de canabis pe o stradă din Arad (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Cei patru suspecţi, toţi din Timişoara, unul fiind marocan student la Medicină, au fost urmăriţi în cadrul unei anchete desfăşurate de DIICOT, surse din rândul anchetatorilor afirmând că aproximativ trei kilograme de canabis urmau să fie puse în vânzare pe piaţa neagră.

Potrivit surselor citate, tinerii au fost prinşi în flagrant pe Calea Aurel Vlaicu, în Arad, în zona autogării, unde unul dintre suspecţi tocmai cobora dintr-un autocar sosit din Italia, de unde ar fi adus marfa, pe care urma să o vândă celorlalţi trei colaboratori.

Canabisul era ambalat în plicuţele de cacao, care urmau să fie vândute mai departe consumatorilor din Timişoara, în special studenţi.

Cei patru suspecţi au fost ridicaţi şi conduşi la sediul DIICOT Timişoara pentru audieri, urmând să fie acuzaţi de trafic internaţional de droguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici