Patru tineri s-au bătut într-un tramvai 41 din Capitală pentru că doi dintre ei ascultau manele

Patru tineri s-au bătut în tramvaiul 41 din Bucureşti, pentru că doi dintre ei ascultau manele şi nu au vrut să de muzica mai încet, Poliţia Capitalei a deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce un martor a postat un clip cu scandalul pe facebook.

11056 afișări
Imaginea articolului Patru tineri s-au bătut într-un tramvai 41 din Capitală pentru că doi dintre ei ascultau manele

Patru tineri s-au bătut într-un tramvai 41 din Capitală pentru că doi dintre ei ascultau manele

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei anunţă, miercuri, că s-au autosesizat în cazul celor patru tineri surprinşi într-un vagon al tramvaiului 41, în timp ce se băteau după ce iniţial s-au certat pe motiv că doi dintre ei, cetăţeni de etnie romă, ascultau manele. Astfel, la nivelul instituţiei a fost deschis un dosar penal în care se fac acum cercetări pentru fapte de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei le „recomandă persoanelor implicate în incidentul violent să se prezinte la sediul Brigăzii pentru transport public de suprafaţă pentu lămurirea situaţiei”.

O femeie din Capitală a surprins incidentul, miercuri dimineaţă, cu telefonul mobil şi a postat imaginile pe Facebook. Pe clip se poate observa cum un băiat şi o fată de etnie romă ascultau manele pe telefon în tramvai. Alţi doi călători le-au cerut să dea muzica mai încet. Tinerii au refuzat şi au început să ameninţe: ”Stai acolo în scaunul tău. Stai cuminte acolo, că altfel ţi-o iei. Nu te mai da cocoş, stai liniştit, nu te mai agita”, a spus unul dintre tineri.

Cei doi călători care au cerut ca muzica să fie dată mai încet au sărit apoi la bătaie, cu pumnii şi picioarele. Pe înregistrare se aude la un moment dat cum unul dintre tineri ţipă: „Au, mi-ai rupt mâna”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici