Patru turişti rămaşi blocaţi pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, căutaţi de salvamontişti

Patru persoane care au rămas blocate, duminică seară, pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi sunt căutate de salvamontiştii din Buşteni, care au fost anunţaţi că unul dintre turişti este rănit.

253 afișări
Imaginea articolului Patru turişti rămaşi blocaţi pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, căutaţi de salvamontişti

Patru turişti rămaşi blocaţi pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, căutaţi de salvamontişti

Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, salvamontiştii din Buşteni intervin, duminică seară, pentru recuperarea a patru turişti rămaşi blocaţi pe traseul Jepii Mari din Bucegi.

Persoana care a sunat şi a cerut ajutor a anunţat că un turist este rănit.

Cei patru nu le-au putut da salvatorilor montani date despre locul în care se află, spunând că nu ştiu decât că au urcat pe traseul Jepii Mari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici