Patruzeci de accidente grave, în care şi-au pierdut viaţa 14 persoane au avut loc duminică

Viteza, neatenţia în conducere şi traversarea neregulamentară au dus la moartea a 14 persoane şi rănirea gravă a altor 37 în cele 40 de accidente care au avut loc, duminică, pe drumurile naţionale, potrivit datelor înregistrate de Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

15 afișări
Imaginea articolului Patruzeci de accidente grave, în care şi-au pierdut viaţa 14 persoane au avut loc duminică

Patruzeci de accidente grave, în care şi-au pierdut viaţa 14 persoane au avut loc duminică (Imagine: Mediafax Foto)

La dispeceratul Centrului Operaţional din Poliţia Română au fost înregistrate în cursul zilei de duminică 40 de accidente grave în care şi-au pierdut viaţa 14 persoane şi au fost rănite alte 37.

Accidentele soldate cu morţi au avut loc în judeţele Botoşani, Dolj, Iaşi, Neamţ, Olt, Timiş, Teleorman, Covasna şi Buzău.

Vinovaţi de aceste accidente, produse din cauza vitezei excesive, a neatenţiei în conducere sau a traversărilor neregulamentare, au fost şoferii în 28 de cazuri, pietonii în 11 şi într-un singur caz un biciclist, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici