Pavilionul Expoziţional Constanţa va fi centru de vaccinare anti-COVID-19. Cine se va putea vaccina aici

  • În Pavilionul Expoziţional Constanţa va fi înfiinţat un centru de vaccinare împotriva COVID-19, după ce consilierii au votat, miercuri, o hotărâre în acest sens.
  • Aici vor fi vaccinaţi cei de peste 65 de ani şi pacienţii cu boli cronice.
  • Toate cheltuielile aferente funcţionării centrului vor fi suportate de către Primăria Constanţa.
2432 afișări
Imaginea articolului Pavilionul Expoziţional Constanţa va fi centru de vaccinare anti-COVID-19. Cine se va putea vaccina aici

Pavilionul Expoziţional Constanţa va fi centru de vaccinare anti-COVID-19. Cine se va putea vaccina aici

Consiliul Judeţean Constanţa s-a întrunit miercuri în şedinţă extraordinară în regim de videoconferinţă şi a votat darea în folosinţă, gratuit, Municipiului Constanţa, a unor spaţii aflate în interiorul Pavilionului Expoziţional Constanţa.

Potrivit unui comunicat transmis de CJ Constanţa, spaţiile ce urmează să fie date în folosinţă vor deservi un centru de vaccinare pentru populaţia de peste 65 de ani şi pacienţilor cu boli cronice.

„Acest centru va avea o suprafaţă totală de aproximativ 2550 de mp şi va fi împărţit în 5 săli. Centrul de vaccinare, care va funcţiona în cadrul Pavilionul Expoziţional Constanţa, va respecta prevederile Ordinului nr. 2171/181/4380/M223/2020, pentru stabilirea normelor privind autorizarea, organizarea şi funcţionarea centrelor de vaccinare, împotriva Covid-19, precum şi a normelor Direcţiei de Sănătate Publică”, anunţă CJ Constanţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici