PDL Cluj ar susţine necondiţionat candidatura lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca

Prim-vicepreşedintele PDL Cluj, Alexandru Coroian, a declarat, luni, că filiala ar susţine "necondiţionat" o eventuală candidatură a lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca, în cazul în care el ar decide să candideze pentru funcţia de primar, întrucât este "un simbol" al oraşului.

318 afișări
Imaginea articolului PDL Cluj ar susţine necondiţionat candidatura lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca

PDL Cluj ar susţine necondiţionat candidatura lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Alexandru Coroian a declarat luni că fostul premier va avea sprijinul "total şi necondiţionat" al filialei în eventualitatea în care ar decide să intre în cursa electorală pentru Primăria Cluj-Napoca, această variantă fiind cea mai bună pentru partid.

"Emil Boc este un simbol pentru PDL şi pentru Cluj-Napoca, iar după demisia sa din fruntea Guvernului, dacă se va decide să candideze pentru funcţia de primar al municipiului, va fi sprijinit total şi necondiţionat de către PDL Cluj. Ar fi cea mai bună variantă a PDL pentru Primăria Cluj-Napoca la alegerile locale. Totul este ca şi domnul Boc să accepte să candideze, mai ales că a mai câştigat funcţia de primar de două ori", a spus Coroian.

Potrivit acestuia, Emil Boc a fost un premier "echilibrat".

Premierul Emil Boc i-a anunţat, luni, pe miniştri că a decis să depună mandatul Guvernului.

Luni seară, preşedintele Traian Băsescu a anunţat că, în principiu, a fost agreată desemnarea lui Mihai Răzvan Ungureanu pentru funcţia de premier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici