Pe mai multe drumuri importante din ţară se semnalează ceaţă

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că, luni, în jurul orei 9.30, pe mai multe drumuri importante din ţară se semnala ceaţă care reduce vizibilitatea sub o sută de metri, respectiv pe Bucureşti-Piteşti şi în zona Suceava.

12 afișări
Imaginea articolului Pe mai multe drumuri importante din ţară se semnalează ceaţă

Pe mai multe drumuri importante din ţară se semnalează ceaţă (Imagine: Mediafax Foto)

Concret, ceaţă este semnalată pe autostrada Bucureşti-Piteşti, între kilometrii 36 şi 64 şi 94 şi 102; pe DN 2, pe tronsoanele Fălticeni-Suceava şi Suceava-Siret; DN 29 Suceava-Botoşani şi pe DN 29 A Suceava-Darabani.

Poliţia reaminteşte şoferilor obligaţia pe care o au, potrivit legii, atunci când întâlnesc sectoare de drum pe care vizibilitatea este sub o sută de metri: trebuie să circule cu o viteză care să nu depăşească 30 de kilometri pe oră în localităţi şi 50 de kilometri pe oră în afara acestora. Evident că limitele acestea trebuie să scadă în funcţie de condiţiile concrete din trafic, mai spune sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici