Pe Valea Prahovei pârtiile sunt pline. Află unde mai poţi merge în vacanţa!

Vacanţa de iarnă în staţiunile montane din România se anunţă şi anul acesta aglomerată, mai ales pentru iubitorii de schii, săniuş, snowboard şi patinaj, deşi numărul turiştilor a scăzut cu 10% faţă de anul trecut, informează "Gândul".

15 afișări
Imaginea articolului Pe Valea Prahovei pârtiile sunt pline. Află unde mai poţi merge în vacanţa!

Pe Valea Prahovei pârtiile sunt pline. Află unde mai poţi merge în vacanţa! (Imagine: Gandul)

Hotelierii şi patronii de pensiuni de pe Valea Prahovei au motive să fie mai mulţumiţi decât în restul anului, pentru că aici se vor concentra cei mai mulţi turişti din sudul şi centrul ţării.

Citeşte mai multe despre atmosfera din staţiunile de pe Valea Prahovei pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici