Penitenciarul Giurgiu: Încă doi poliţişti, confirmaţi cu coronavirus. Numărul total de angajaţi infectaţi a ajuns la patru

  • Alţi doi angajaţi ai Penitenciarului Giurgiu au fost confirmaţi pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2
  • Anunţul a fost făcut de Administraţia Naţională a Penitenciarelor
182 afișări
Imaginea articolului Penitenciarul Giurgiu: Încă doi poliţişti, confirmaţi cu coronavirus. Numărul total de angajaţi infectaţi a ajuns la patru

Penitenciarul Giurgiu: Încă doi poliţişti, confirmaţi cu coronavirus

Alţi doi angajaţi ai Penitenciarului Giurgiu au fost confirmaţi pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, a anunţat, vineri, Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

„Poliţiştii de penitenciare nu au interacţionat cu persoane private de libertate, în prezent nefiind înregistrate cazuri de îmbolnăviri în rândul deţinuţilor”, scrie în comunicatul ANP.

Potrivit Administraţiei Penitenciarelor, cei doi poliţişti de penitenciare infectaţi cu coronavirus fac parte din grupul de contacţi atribuit primului caz, comunicat public în data de 19.04.2020.

„Precizăm că, până la acest moment, cu excepţia celor patru cazuri de angajaţi confirmaţi COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Giurgiu”, a mai comunicat ANP.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici