Percheziţii în Bucureşti, într-un caz de spălare de bani şi evaziune de şase milioane de euro

Poliţiştii fac zece percheziţii în Bucureşti, într-un dosar în care mai multe firme sunt suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani, în urma unor afaceri cu echipamente pentru firmele de pază şi materiale de construcţii, prin care ar fi produs un prejudiciu de şase milioane de euro.

265 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Bucureşti, într-un caz de spălare de bani şi evaziune de şase milioane de euro

Percheziţii în Bucureşti, într-un caz de spălare de bani şi evaziune de şase milioane de euro (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Capitalei, anchetatorii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au descins la sediile mai multor societăţi comerciale ai căror administratori sunt suspectaţi că ar fi achiziţionat echipamente destinate firmelor de pază, dar şi materiale de construcţii, fără să le treacă în contabilitate.

Persoanele vizate sunt suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani, prejudiciul evaluat de poliţişti şi procurori în această fază a cercetărilor ridicându-se la aproximativ şase milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici