Percheziţii în Bucureşti şi două judeţe, fiind vizată o firmă de pază suspectată de evaziune fiscală

Poliţiştii fac, miercuri, 12 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Argeş, într-un dosar de evaziune în care administratorul unei firme de pază este suspectat că, împreună cu mai multe persoane, ar fi înregistrat în contabilitate documente false, prejudiciul produs fiind de peste două milioane de lei.

441 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Bucureşti şi două judeţe, fiind vizată o firmă de pază suspectată de evaziune fiscală

Percheziţii în Bucureşti şi două judeţe, fiind vizată o firmă de pază suspectată de evaziune fiscală (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Anchetatorii percheziţionează locuinţele persoanelor suspectate de evaziune fiscală şi verifică 20 de sedii şi puncte de lucru ale unor societăţi comerciale din Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Argeş.

La finalul percheziţiilor vor fi duse la audieri 22 de persoane, pe numele cărora au fost emise mandate de aducere.

"Activităţile, desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, vizează probarea activităţii infracţionale a reprezentanţilor unei societăţi comerciale care, în perioada 2007 – 2012, folosind documente false şi înregistrări contabile fictive, s-ar fi sustras de la plata obligaţiilor fiscale. Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracţională a fost estimat la peste 2.000.000 de lei", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Potrivit unor surse din Poliţie, anchetatorii fac verificări la sedii şi puncte de lucru ale firmei de pază Invest Securitys Services, în cauză fiind vizat şi administratorul societăţii, George Ciuvăţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici