Percheziţii în Bucureşti şi Giurgiu, la hoţi de maşini. Printre suspecţi se află şi un bărbat urmărit naţional

Poliţiştii fac, vineri dimineaţă, trei percheziţii în Bucureşti şi Giurgiu, fiind vizate persoane suspectate că au furat mai multe maşini, a declarat vineri pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

482 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Bucureşti şi Giurgiu, la hoţi de maşini. Printre suspecţi se află şi un bărbat urmărit naţional

Percheziţii în Bucureşti şi Giurgiu, la hoţi de maşini. Printre suspecţi se află şi un bărbat urmărit naţional (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Percheziţiile vizează destructurarea unei grupări infracţionale specializate în furturi de autoturisme de fabricaţie străină.

Membrii grupării luau legătura telefonic cu persoane care vindeau maşini, se întâlneau şi conduceau autoturismul sub pretextul că îl probează, opreau într-un loc retras şi, motivând că vor să verifice anumite aspecte, plecau cu maşina, a spus Alexandru Niculae.

În urma percheziţiilor, poliţiştii de la Furturi Auto au identificat, până în acest moment, una dintre maşinile furate de membrii grupării.

Printre suspecţii identificaţi a fost găsit şi un bărbat urmărit naţional, care are de executat o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru furt, a precizat Alexandru Niculae.

Suspecţii vor fi duşi pentru audieri la Serviciuri Furturi Auto.

La percheziţii participă poliţişti de la Serviciul Furturi Auto şi echipaje SPIR din Poliţia Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici