Percheziţii în Bucureşti şi Ialomiţa, la persoane suspectate de trafic de minori şi proxenetism

Procurorii DIICOT au făcut joi 12 percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ialomiţa, la persoane care ar fi obligat mai multe tinere să se prostitueze, printre zonele din Capitală controale de membrii grupării fiind Lizeanu şi străzile din apropierea Academiei de Poliţie.

498 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Bucureşti şi Ialomiţa, la persoane suspectate de trafic de minori şi proxenetism

Percheziţii în Bucureşti şi Ialomiţa, la persoane suspectate de trafic de minori şi proxenetism (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Ancheta procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) vizează o grupare infracţională suspectată de trafic de minori şi proxenetism, care acţiona atât în România, cât şi în Spania.

Potrivit unor surse judiciare, tinerele, unele dintre ele minore, erau obligate să stea pe stradă şi să racoleze clienţi, în zona Lizeanu, pe străzile din zona Academiei de Poliţie, precum şi pe străzile Padina şi Privighetorilor, din apropierea DN1 Bucureşti - Ploieşti, dar şi în zona Scala din centrul Capitalei.

Aceste zone erau controlate de membrii grupării, care percepeau şi o taxă între 50 şi 200 de lei de la fiecare prostituată care venea să racoleze clienţi.

Sursele citate au precizat că grupul a fost constituit în 2007, de Marioara Constantin, zisă Bistriţa, şi Gheorghiţă Iulian Ilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici