Percheziţii în Capitală, într-un caz de evaziune fiscală de peste un milion de lei produs de o firmă

Poliţiştii antifraudă fac percheziţii în cazul unei firme de construcţii care a prejudiciat bugetul de stat cu peste un milion de lei noi prin evaziune fiscală, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

281 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală, într-un caz de evaziune fiscală de peste un milion de lei produs de o firmă

Percheziţii în Capitală, într-un caz de evaziune fiscală de peste un milion de lei produs de o firmă (Imagine: Liviu Maftei/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit lui Alexandru Niculae, cei o sută de angajaţi ai firmei figurau cu salariul minim în cartea de muncă, dar în realitate primeau mai mulţi bani, unii figurau în concediu, dar veneau la muncă în regim normal, iar alţii erau trecuţi în acte ca lucrând două ore, dar în realitate munceau în regim normal.

Aceste metode erau folosite de către angajatori pentru a diminua taxele şi impozitele pe care trebuiau să le plătească.

Cercetările sunt continuate de Serviciul pentru Investigarea Fraudelor Sector 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici