Percheziţii în Capitală, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi evaziune fiscală

Poliţiştii fac, sâmbătă, patru percheziţii în Bucureşti, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi evaziune fiscală, prejudiciul fiind estimat la peste 100.000 de euro, informează Poliţia Capitalei.

237 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi evaziune fiscală

Percheziţii în Capitală, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi evaziune fiscală

Anchetatorii au stabilit că persoanele suspectate în acest caz au achiziţionat produse din tutun din Republica Moldova, le-au transportat şi depozitat în România, unde le-au vândut fără a avea documente de provenienţă.

Membrii grupării depozitau mărfurile în zona unde locuiau, în interiorul unor societăţi comerciale, cu spijinul administratorilor acestor firme, apoi vindeau produsele în pieţe din Bucureşti.

"Acţiunile de care persoanele sunt suspectate au ca scop sustragerea de la plata taxelor şi a impozitelor datorate către bugetul consolidat al statului român. Prejudiciul estimat până în acest moment depăseşte 100.000 de euro, prejudiciul real urmând a fi stabilit la finalizarea cercetărilor", a precizat Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Percheziţiile sunt făcute de poliţiştii de la Serviciul de Investigarea Fraudelor Sector 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici