Percheziţii în Dâmboviţa, la suspecţi de furturi din anexe gospodăreşti

Şase percheziţii sunt în derulare, luni dimineaţă, în localităţile Răscăieţi, Vişina şi Petreşti din Dâmboviţa, la locuinţele mai multor persoane suspectate de furturi din anexe gospodăreşti, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

375 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Dâmboviţa, la suspecţi de furturi din anexe gospodăreşti

Percheziţii în Dâmboviţa, la suspecţi de furturi din anexe gospodăreşti (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Poliţiştii oraşului Găeşti au descins în şase imobile, în cadrul unei anchete pentru prinderea a trei persoane suspectate de mai multe furturi.

Din cercetările făcute până în prezent a rezultat că furturile au fost comise în perioada ianuarie - martie 2013, potrivit IGPR.

După percheziţii, la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti vor fi duse, pentru audieri, mai multe persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici