Percheziţii în judeţul Ialomiţa, la persoane suspectate de şantaj, cămătărie şi proxenetism

Poliţiştii fac, joi dimineaţă, 13 percheziţii în comuna Bărbuleşti, din judeţul Ialomiţa, la locuinţele unor persoane suspectate de şantaj, cămătărie, proxenetism, vătămare corporală şi violare de domiciliu.

761 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în judeţul Ialomiţa, la persoane suspectate de şantaj, cămătărie şi proxenetism

Percheziţii în judeţul Ialomiţa, la persoane suspectate de şantaj, cămătărie şi proxenetism

Anchetatorii vor duce la audieri, la sediul IPJ Ialomiţa, 13 persoane suspectate că, în cursul anului 2013, ar fi comis mai multe infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, şantaj, cămătărie, proxenetism, vătămare corporală şi violare de domiciliu, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

La percheziţii participă 100 de poliţişti de la IPJ Ialomiţa şi luptători de acţiune specială de la IPJ Buzău, cu sprijinul SIAS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici