Percheziţii în Ploieşti, la locuinţele unor persoane suspectate de fraude bancare

Un număr de 11 percheziţii au loc, luni dimineaţă, în municipiul Ploieşti, la locuinţele unor persoane suspectate că au obţinut credite bancare pe baza unor acte false.

550 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Ploieşti, la locuinţele unor persoane suspectate de fraude bancare

Percheziţii în Ploieşti, la locuinţele unor persoane suspectate de fraude bancare (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Prahova, zeci de poliţişti, însoţiţi de trupe speciale, au descins, luni, la primele ore ale dimineţii, la 11 adrese din Ploieşti, acţiunea desfăşurându-se în cadrul unui dosar care vizează fraude bancare.

Percheziţiile au loc la domiciliile unor persoane suspectate că au obţinut credite bancare pe bază de acte false, au declarat surse apropiate anchetei.

La ora transmiterii acestei ştiri, percheziţiile sunt în desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici