Percheziţii în Suceava şi Botoşani, fiind vizate 24 de persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

Poliţiştii şi procurorii DIICOT fac, luni dimineaţă, 23 de percheziţii în Suceava şi Botoşani, fiind vizate 24 de persoane suspectate de contrabandă cu ţigări, au declarat surse judiciare.

251 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Suceava şi Botoşani, fiind vizate 24 de persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

Percheziţii în Suceava şi Botoşani, fiind vizate 24 de persoane suspectate de contrabandă cu ţigări (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, 22 de percheziţii au loc în Suceava şi una în Botoşani, la membrii unei grupări de contrabandă cu ţigări.

Anchetatorii au găsite până în prezent 22.000 de pachete de ţigări. La finalul percheziţiilor, 24 de persoane vor fi duse la audieri.

Acţiunea este organizată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), în colaborare cu Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, cu suportul DPIR din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici