Percheziţii în Timiş la persoane suspectate de trafic cu ţigări din Serbia

Un număr de 12 percheziţii au avut loc, marţi dimineaţă, la mai multe adrese din Timişoara, Sânandrei şi Pesac, unde locuiesc persoane suspectate că se ocupă cu traficul de ţigări din Serbia.

200 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Timiş la persoane suspectate de trafic cu ţigări din Serbia

Percheziţii în Timiş la persoane suspectate de trafic cu ţigări din Serbia

Poliţiştii de frontieră şi jandarmii au descins la adrese unde existau informaţii că locuiesc persoane care se ocupă cu traficul ţigărilor de contrabandă din Serbia.

La una dintre locuinţe, când i-a văzut pe poliţişti la uşă, proprietarul apartamentului a aruncat un bax cu ţigări de pe balcon, însă acesta s-a blocat între gratiile balconului, fiind recuperat apoi de oamenii legii.

Potrivit anchetatorilor, ţigările erau aduse din Serbia şi vândute în pieţele din Timişoara.

Unii dintre contrabandişti le-au spus poliţiştilor că s-au ocupat cu traficul de ţigări din Serbia, dar că au renunţat la afaceri de aproximativ un an, după arestările din vămile Stamora Moraviţa şi Naidăş.

În urma percheziţiilor, 12 persoane au fost duse la audieri la Parchetul Judecătoriei Timiş, fiind cercetate pentru contrabandă cu ţigări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici