Percheziţii în Timiş, peste 66.000 de ţigarete netimbrate şi 60 de litri de alcool, confiscate

Peste 66.000 de ţigarete netimbrate, de diferite mărci şi 60 de litri de alcool, din Serbia, au fost găsite de poliţiştii timişoreni, în urma percheziţiilor efectuate la locuinţele a patru suspecţi de contrabandă, informează, duminică, Poliţia Română.

14 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Timiş, peste 66.000 de ţigarete netimbrate şi 60 de litri de alcool, confiscate

Percheziţii în Timiş, peste 66.000 de ţigarete netimbrate şi 60 de litri de alcool, confiscate (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Cele patru percheziţii au fost făcute, în urmă cu două zile, în localităţile Periam, Pesac şi Comloşu Mare.

În urma acţiunilor, au fost ridicate pentru a fi confiscate peste 66.000 de ţigări netimbrate, de diferite mărci, în valoare de peste 27.000 de lei şi 60 de litri de alcool, provenind din Serbia.

Doi dintre suspecţi vor fi cercetaţi penal pentru contrabandă, iar ceilalţi doi au fost sancţionaţi contravenţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici