Percheziţii în trei judeţe la contrabandişti de ţigări şi alcool

Poliţiştii de frontieră şi jandarmii fac percheziţii, joi dimineaţă, în judeţele Mehedinţi, Dolj şi Caraş-Severin, fiind vizate 40 de persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi alcool.

389 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în trei judeţe la contrabandişti de ţigări şi alcool

Percheziţii în trei judeţe la contrabandişti de ţigări şi alcool (Imagine: Bogdan Baraghin/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, percheziţiile se desfăşoară atât la locuinţele persoanelor suspectate de evaziune fiscală prin contrabandă, cât şi la mai multe depozite ilegale de ţigări şi alcool.

În Mehedinţi, percheziţiile au loc la Drobeta Turnu Severin, Baia de Aramă, Şimian, Orşova şi Butoieşti.

Acţiunea este coordonată de procurorii DIICOT Mehedinţi, iar la descinderi participă aproximativ 80 de poliţişti de frontieră din Mehedinţi şi Timiş, dar şi jandarmi.

În urma percheziţiilor, persoanele vizate vor fi audiate la sediul DIICOT Mehedinţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici