Percheziţii la Primăria Târgu-Mureş, procurorii DNA ridică acte legate de transportul public

Procurorii DNA fac, luni, percheziţii la Primăria Târgu-Mureş, fiind ridicate documente referitoare la transportul public din municipiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1161 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la Primăria Târgu-Mureş, procurorii DNA ridică acte legate de transportul public

Percheziţii la Primăria Târgu-Mureş, procurorii DNA ridică acte legate de transportul public

Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea , a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că nu îşi face probleme privind percheziţiile DNA.

”Sunt percheziţii ale procurorilor DNA la Primăria Târgu-Mureş şi au fost ridicate documente referitoare la situaţia transportului public local pe care procurorii le verifică. Este vorba despre lucruri care au mai făcut obiectul unor verificări începând cu anii trecuţi. Noi nu avem probleme cu transportul local şi nu îmi fac griji privind percheziţiile DNA", a spus Florea.

Potrivit acestuia, ”răfuielile politice” se fac mai nou prin intermediul instituţiilor statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici