Percheziţii la secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean Neamţ. Medici, suspectaţi de luare de mită

Ofiţerii anticorupţie desfăşoară, marţi, percheziţii la Spitalul Judeţean Neamţ, fiind vizaţi medicii de la secţia de Ortopedie şi din policlinică, aceştia fiind suspectaţi de luare de mită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1975 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean Neamţ. Medici, suspectaţi de luare de mită

Percheziţii la secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean Neamţ: Medici, suspectaţi de luare de mită

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Neamţ a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că percheziţiiel se fac împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

”Sunt nişte activităţi în derulare care au loc împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ”, a declarat Sarmiza Fetcu, purutător de cuvânt DGA Neamţ.

Managerul Spitalului Judeţean Neamţ, Codruţ Munteanu, a declarat, la rândul său, că percheziţiile au loc la secţia de Ortopedie şi în ambulatorul de specialitate de pe lângă cabinetul de Ortopedie.

”Ancheta e în desfăşurare. Este o desfăşurare impresionantă, este într-adevăr foarte multă forţă şi foarte multă populaţie implicată în această anchetă. E pe două planuri, în spital şi în policlinică. Încă nu ştiu nimic, s-au învârtit ceva avocaţi pe aici pe la mine, au întrebat, au plecat, mai mult nu ştiu să vă spun nimic, decât că eu, ca manager, sunt pe poziţia moralităţii, corectitudinii şi respectului pentru pacient”, a spus directorul.

Surse judiciare au arătat că percheziţiile de la Spitalul Judeţean Neamţ se fac din cauza unor suspiciuni de luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici