Pericol de explozie în cartierul Militari după ce o ţeavă de gaze s-a fisurat

Autorităţile din Capitală au intrat în alertă duminică după-amiază, în urma unui accident rutier care a dus la fisurarea unei ţevi de gaze în cartierul Militari, în apropierea unor blocuri, şi care ar fi putut să provoace o explozie.

487 afișări
Imaginea articolului Pericol de explozie în cartierul Militari după ce o ţeavă de gaze s-a fisurat

Pericol de explozie în cartierul Militari după ce o ţeavă de gaze s-a fisurat (Imagine Cristi Cimpoes / Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, un şofer neatent, care voia să întoarcă maşina pe strada Rezervelor, din cartierul Militari, a lovit o ţeavă de gaze în momentul în care a dat cu spatele. În urma impactului, ţeava s-a fisurat şi au avut loc scurgeri importante de gaze.

Imediat au fost alertaţi pompierii, poliţiştii, compania de gaze şi ambulanţa, deoarece exista riscul producerii unei explozii, zona fiind una foarte populată.

După aproximativ 80 de minute, reprezentanţii companiei de gaze au reuşit să remedieze avaria.

Nu au existat victime şi nici pagube materiale majore, dar şoferul neatent ar putea fi obligat să suporte costurile reparaţiei, spun reprezentanţii companiei de gaze.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici