Pericol de explozie pe o stradă din Bistriţa

Circulaţia rutieră pe o stradă din Bistriţa a fost blocată, miercuri dimineaţă, timp de peste o oră, după ce o maşină a lovit o conductă de gaz care s-a fisurat, existând astfel pericol de explozie.

27 afișări
Imaginea articolului Pericol de explozie pe o stradă din Bistriţa

Pericol de explozie pe o stradă din Bistriţa (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, accidentul s-a produs miercuri dimineaţă la ora ora 6.50, pe strada Drumul Dumitrei Vechi din Bistriţa.

Potrivit martorilor oculari, şoferul unui camion a făcut o manevră greşită la ieşirea dintr-un drum lateral în strada principală, iar autovehiculul a lovit conducta de gaz, însă şoferul şi-a continuat drumul.

Localnicii au auzit zgomotul făcut de gazul sub presiune care ieşea din conductă şi au sunat la 112.

Pompierii au venit la faţa locului cu două autospeciale, însoţiţi de un echipaj Poliţie şi unul de jandarmi.

Ei au izolat zona şi au chemat echipe de intervenţie de la E.On Gaz România, proprietarul reţelei.

Muncitorii au întrerupt alimentarea cu gaze în zonă, urmând ca în cursul zilei să remedieze defecţiunea.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie a început o anchetă pentru găsirea şoferului care a cauzat accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici