Pericol public. Un copil a condus o maşină pe o stradă din Tecuci

  • Un copil a fost văzut de trecători în timp ce conducea o maşină pe o stradă din oraşul Tecuci.
  • Poliţiştii au analizat imaginile şi au stabilit că şoferul are 13 ani şi este din Bucureşti.
  • În maşină se afla şi mama şoferului minor.
231 afișări
Imaginea articolului Pericol public. Un copil a condus o maşină pe o stradă din Tecuci

Poliţiştii au stabili că incidentul a avut loc marţi seara în Tecuci.

Primele cercetări arată că o femeie, de 33 de ani, cu domiciliul în Bucureşti, a încredinţat autoturismul unui copil de 13 ani, din aceeaşi localitate, pentru a-l conduce, pe strada Mircea Vodă, din municipiul Tecuci.

Ca urmare, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul, pentru a fi condus, unei persoane care nu deţine permis de conducere, precizează poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tecuci,
copil,
maşină

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici