Peste 1.100 de candidaţi îndeplinesc condiţiile de participare la admiterea în magistratură

Peste 1.100 de candidaţi îndeplinesc condiţiile de participare la concursul de admitere în magistratură şi vor candida pentru 75 de posturi de judecător şi 42 de posturi de procuror, potrivit Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

3205 afișări
Imaginea articolului Peste 1.100 de candidaţi îndeplinesc condiţiile de participare la admiterea în magistratură

Peste 1.100 de candidaţi îndeplinesc condiţiile de participare la admiterea în magistratură

Potrivit unui anunţ postat marţi pe Facebook de CSM, 1.107 candidaţi îndeplinesc condiţiile de participare la concursul de admitere în magistratură organizat în perioada 9 februarie - 9 iulie 2024.

Aceştia vor concura pentru 75 de posturi de judecător şi 42 de posturi de procuror, care pot fi suplimentate în condiţiile regulamentului de concurs.

Prima probă se va desfăşura la data de 14 aprilie 2024 şi constă în testul grilă de verificare a cunoştinţelor juridice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici