Peste 1.500 de poliţişti ai Direcţiei Rutiere vor fi mobilizaţi de Florii

Peste 1.500 de poliţişti rutieri vor fi prezenţi, în duminica Floriilor, pe principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc ridicat de accidente, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea accidentelor, informează Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

109 afișări
Imaginea articolului Peste 1.500 de poliţişti ai Direcţiei Rutiere vor fi mobilizaţi de Florii

Peste 1.500 de poliţişti ai Direcţiei Rutiere vor fi mobilizaţi de Florii (Imagine: Andreea Balaurea/ Mediafax Foto)

Conform sursei citate, peste 1.500 de poliţişti ai Direcţiei Rutiere vor acţiona cu aproape 700 de maşini şi 295 de aparate radar, pe principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc ridicat de accidente.

În acelaşi timp, pentru menţinerea ordinii publice în duminica Floriilor, Poliţia Română a mobilizat aproximativ 10.300 de poliţişti, iar Jandarmeria Română - 7.700 de militari.

Pentru prevenirea incendiilor sau stingerea acestora, în special la lăcaşurile de cult, vor fi pregătiţi să intervină aproximativ 6.900 pompieri şi lucrători din structurile pentru situaţii de urgenţă, inclusiv medici ai SMURD.

În total, la nivel naţional, "peste 28.300 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi pompieri vor fi implicaţi în misiuni ce vizează menţinerea şi asigurarea ordinii publice, fluidizarea traficului rutier şi a traficului în punctele de frontieră, precum şi prevenirea incendiilor", se arată într-un comunicat emis de Ministerul Afacerilor Interne.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici