Peste 150 de tineri s-au înscris să doneze sânge la caravana mobilă, pentru bilete la Untold sau Neversea. Chereji: Vrem să dăm un imbold pentru donarea de sânge în România

Peste 150 de tineri s-au înscris sâmbătă la caravana mobilă Blood Network de la Cluj-Napoca, pentru a dona sânge, primind, în schimb, bilete de o zi la Festivalul Untold sau la Neversea.

362 afișări
Imaginea articolului Peste 150 de tineri s-au înscris să doneze sânge la caravana mobilă, pentru bilete la Untold sau Neversea. Chereji: Vrem să dăm un imbold pentru donarea de sânge în România

Peste 150 de tineri s-au înscris să doneze sânge la caravana mobilă, pentru bilete la Untold sau Neversea. Chereji: Vrem să dăm un imbold pentru donarea de sânge în România

Directorul de marketing şi comunicare al Festivalului Untold, Edy Chereji, a declarat sâmbătă presei că prin această acţiune se doreşte să se dea un imbold donării de sânge din România în beneficiul pacienţilor în nevoie.

"Prin intermediul caravanei mobile Blood Network ne-am dorit să oferim tinerilor varianta alternativă prin care pot obţine bilete la festivalurile Untold şi Neversea. Cei care donează sânge primesc un bilet de o zi la unul dintre cele două festivaluri. Vrem să dăm un imbold pentru donarea de sânge în România, pentru că ţara noastră trebuie să se obişnuiască cu astfel de acţiuni în sprijinul pacienţilor, nu doar de câteva ori pe an, când este nevoie de sânge în spitale. Donarea de sânge ar trebui să fie, cumva, în educaţia noastră de zi cu zi. În prima zi a caravanei de la Cluj-Napoca au fost peste 150 de tineri, de trei ori mai mulţi decât anul trecut", a spus Chereji.

Caravana mobilă Blood Network va continua weekend-ul viitor în Bucureşti, iar la începutul lunii iulie în Timişoara şi Constanţa.

Festivalul Untold va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 3 – 6 august, iar Festivalul Neversea la Constanţa în perioada 7 – 9 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici