Peste 180 de blocuri din zona Aviaţiei, rămase fără apă caldă şi căldură

Peste 180 de blocuri din zona Aviaţiei au rămas până miercuri seara fără apă caldă şi căldură, din cauza unor lucrări la reţeaua primară.

205 afișări
Imaginea articolului Peste 180 de blocuri din zona Aviaţiei, rămase fără apă caldă şi căldură

Peste 180 de blocuri din zona Aviaţiei, rămase fără apă caldă şi căldură (Imagine: Laszlo Raduly/Arhiva Mediafax foto)

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice a anunţat că a întrerupt alimentarea cu apă caldă şi căldură în zona Aviaţiei pentru înlocuirea unor conducte şi vane în reţeaua primară.

Astfel, 181 de blocuri din zona Aviaţiei, respectiv de pe străzile Floreasca, Smaranda Brăescu, Borşa, Herăstrău, Şoseaua Pipera, Moeciu, Măguricea, Feleacu, Zăgazului, Avionului, Aviaţiei, Gura Humorului, Cocovici, Alexandru Şerbanescu, Prometeu, Căpâlna, Bujorului, Siriului, Aripilor, Feleacu, Liliacului, Nicolae Caramfil şi General Burileanu nu vor avea apă caldă şi căldură până miercuri, la ora 22.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici