Peste 2.800 de elevi au absolvit şcolile de poliţie, jandarmerie, poliţie de frontieră şi pompieri

Peste 2.800 de tineri au absolvit cursurile şcolilor postliceale de pregătire ale Ministerului Afacerilor Interne, în perioada următoare urmând să intre în activitate alături de colegii din structurile la care sunt repartizaţi.

358 afișări
Imaginea articolului Peste 2.800 de elevi au absolvit şcolile de poliţie, jandarmerie, poliţie de frontieră şi pompieri

Peste 2.800 de elevi au absolvit şcolile de poliţie, jandarmerie, poliţie de frontieră şi pompieri

295 de elevi au absolvit cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan" Cluj-Napoca, iar 1.313 pe cele ale Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr" Câmpina.

Tot din promoţia noiembrie 2023 mai fac parte 344 de absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş" Fălticeni şi cei 343 ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Grigore Alexandru Ghica" Drăgăşani.

Cursurile Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu" Oradea au fost absolvite de 240 de elevi, iar cele ale Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă Boldeşti de 299 de elevi.

„Onoraţi uniforma pe care o purtaţi prin faptele voastre, prin integritate şi devotament, prin fiecare misiune în slujba oamenilor! Cetăţeanul este beneficiarul serviciului public, cel mai mare critic, dar şi cel mai puternic aliat în misiunea comună pentru siguranţa comunităţilor! Respectaţi-l şi sprijiniţi-l în momentele de nevoie!”, a transmis, cu acest prilej, ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu.

Totodată, ministrul Afacerilor Interne i-a îndemnat pe proaspeţii poliţişti, poliţişti de frontieră, jandarmi şi pompieri să studieze în continuare, să se informeze, să fie receptivi la cerinţele reale ale comunităţii în care îşi desfăşoară activitatea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici