Peste 3.000 de angajaţi din Timiş vor rămâneşomeri în următoarele trei luni

Peste 3.000 de angajaţi din Timiş vor rămâne fără un loc de muncă în primul trimestru al anului 2009, conform datelor furnizate, vineri, de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş.

28 afișări
Imaginea articolului Peste 3.000 de angajaţi din Timiş vor rămâneşomeri în următoarele trei luni

Peste 3.000 de angajaţi din Timiş vor rămâneşomeri în următoarele trei luni

Un număr de 28 de companii au depus, până la mijlocul lunii decembrie, la sediul AJOFM, notificări privind reducerile de personal pe care le-au programat până la sfârşitul acestui an, dar şi pentru lunile ianuarie-februarie din anul viitor.

Potrivit informaţiilor preluate de AJOFM de la angajatori, 3.088 de persoane din cele 13.607 angajate la companiile timişene care au depus notificări îşi vor pierde locul de muncă în perioada imediat următoare.

Cele mai multe disponibilizări le va face societatea Automotive din Deta care a anunţat că va trimite în şomaj 466 de persoane în luna decembrie şi alte 231 în luna februarie a anului viitor.

Primele disponibilizări au fost anunţate în Timiş în luna octombrie şi de atunci, lunar, societăţile care nu mai reuşesc să încheie contracte cu colaboratorii din alte ţări anunţă reduceri de personal ca măsură pentru reducerea costurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici