Video Peste 40 de gospodării au fost afectate de inundaţii în judeţul Prahova

Peste 40 de gospodării au fost afectate de inundaţii în judeţul Prahova, în urma unei ploi torenţiale, conform unui comunicat de presă emis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1416 afișări

Potrivit ISU Prahova, ca urmare a avertizarii meteorologice cod galben de ploi şi grindină de mici dimensiuni, la nivelul judeţului Prahova s-au înregistrat inundaţii în şase localităţi.

Acestea sunt Câmpina, Ploieşti, Puchenii Mari, Tinosu, Băneşti şi Bărcăneşti.

"Aproximativ 60 de pompieri militari au intervenit în sprijinul localnicilor şi au evacuat apa din 47 gospodării (10 locuinţe şi 37 curţi), un beci, un pasaj pietonal, două străzi precum şi din casa scării unui bloc de locuinţe", se mai arată în comunicatul de presă.

La ora transmiterii acestei ştiri, ISU Prahova intervine în comuna Tinosu, unde sunt mai multe gospodării inundate şi plouă abundent.

O furtună puternică s-a abătut asupra judeţului Prahova, la orele prânzului. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, pompierii au fost chemaţi să intervină în mai multe zone.

“ În toate cazurile intervenim cu motopompe. Avem străzi inundate, beciuri sau gospodării în Tinosu, Câmpina, Ploieşti, Puchenii Mari şi Comarnic”, a declarat pentru MEDIAFAX, Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt ISU Prahova.

Potrivit Poliţiei Prahova, pe DN1, de la limita cu judeţul Ilfov până la Bărcăneşti şi în zonele Ploieşti şi Câmpina, a căzut şi grindină.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici