Peste 40 de maşini staţionate ilegal sunt ridicate zilnic în sectorul 2

Peste 40 de maşini staţionate ilegal în zonele intens circulate din sectorul 2 sunt ridicate zilnic pentru descongestionarea traficului din intersecţiile rutiere, de pe trecerile de pietoni şi din staţiile RATB.

17 afișări
Imaginea articolului Peste 40 de maşini staţionate ilegal sunt ridicate zilnic în sectorul 2

Peste 40 de maşini staţionate ilegal sunt ridicate zilnic în sectorul 2 (Imagine: Mediafax Foto)

Administraţia publică locală a sectorului 2 a suplimentat utilajele pentru ridicarea autovehiculelor staţionate ilegal, în prezent fiind nouă platforme, se arată într-un comunicat de joi al Primăriei Sectorului 2.

Brigada de Poliţie Rutieră monitorizează circulaţia şi stabileşte unde este nevoie pentru intervenţia de urgenţă a utilajelor de ridicare ale societăţii Supercom, în vederea descongestionării traficului.

De la începerea acţiunii, în urma cu o lună şi jumătate, au fost ridicate circa 2.000 de maşini care blocau circulaţia, precizează sursa citată.

Primăria Sectorului 2 a început, din 28 iulie, ridicarea maşinilor staţionate ilegal, şoferii fiind sancţionaţi cu trei puncte de penalizare. De asemenea, pentru recuperarea maşinilor şoferii vor plăti 260 de lei taxa pentru ridicarea şi transportul autovehiculelor, precum şi 180 de lei pentru fiecare zi de depozitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici