Peste 6.700 de cetăţeni ucraineni au intrat duminică în România, cu 14% mai puţin decât sâmbătă

Peste 6.700 de cetăţeni ucraineni au intrat duminică în România, cu aproape 14% mai puţin decât sâmbătă, a anunţat Poliţia de Frontieră.

98 afișări
Imaginea articolului Peste 6.700 de cetăţeni ucraineni au intrat duminică în România, cu 14% mai puţin decât sâmbătă

Peste 6.700 de cetăţeni ucraineni au intrat duminică în România, cu 14% mai puţin decât sâmbătă

Duminică, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 78.790 de persoane, dintre care 6.729 cetăţeni ucraineni, în scădere cu 13,9 % faţă de ziua precedentă.

Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 3.560 cetăţeni ucraineni, în scădere cu 21,9 %, iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 1.451 cetăţeni ucraineni, în creştere cu 8,6%.

De la declanşarea războiului până duminică, la nivel naţional, au intrat în România 617.669 cetăţeni ucraineni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici