Peste 650 de permise au fost ridicate de poliţişti în minivacanţa de Revelion

Poliţia Română anunţă că în urma acţiunilor din perioada 30 decembrie 2016 - 02 ianuarie 2017 au fost ridicate 659 de permise de conducere, dintre care 104 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 264 pentru viteză excesivă, restul pentru alte abateri.

194 afișări
Imaginea articolului Peste 650 de permise au fost ridicate de poliţişti în minivacanţa de Revelion

Peste 650 de permise au fost ridicate de poliţişti în minivacanţa de Revelion (Imagine: Bogdan Stamatin/ Foto Mediafax)

"Poliţiştii au acţionat pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, constatându-se o scădere a accidentelor rutiere grave, faţă de anii anteriori. Pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 5.238 de sancţiuni contravenţionale, 2.057 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 72 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o îmbibaţie mai mică decât cea de la care fapta este considerată infracţiune şi 11 pentru lipsa anvelopelor de iarnă", anunţă Poliţia Română.

Poliţiştii au dat 7.512 amenzi, în valoare de 2.534.210 lei şi au confiscat sau indisponibilizat bunuri în valoare de 356.500 de lei, în urma acţiunilor din perioada menţionată.

"În urma acţiunilor desfăşurate, au fost constatate 1.578 de infracţiuni, 415 persoane fiind depistate în flagrant delict. De asemenea, au fost luate 29 de măsuri preventive faţă de persoanele cercetate. În această perioadă, poliţiştii au depistat 22 de persoane urmărite, dintre care 19 la nivel naţional şi 3 la nivel internaţional", spun poliţiştii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici