Peste 7.500 de produse etnobotanice şi 17 kilograme de substanţă folosită la prepararea lor, confiscate

Peste 7.500 de produse etnobotanice şi 17 kilograme de substanţă activă folosită la prepararea acestora au fost confiscate, săptămâna trecută, de poliţiştii de la combaterea crimei organizate, în urma unor controale la "magazinele de vise" din ţară.

97 afișări
Imaginea articolului Peste 7.500 de produse etnobotanice şi 17 kilograme de substanţă folosită la prepararea lor, confiscate

Peste 7.500 de produse etnobotanice şi 17 kilograme de substanţă folosită la prepararea lor, confiscate (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Poliţiştii au constatat, în săptămâna 11-17 octombrie, 67 de infracţiuni privind traficul şi consumul de droguri, pentru care sunt cercetate 62 de persoane, se arată într-un comunicat de presă de luni al Poliţiei Române.

În urma controalelor, autorităţile au dat amenzi de peste 330.000 de lei şi au dispus suspendarea activităţii pentru 18 "magazine de vise".

Poliţiştii antidrog au ridicat peste 7.500 de produse etnobotanice şi 17 kilograme de substanţă activă folosită la prepararea acestor produse. De asemenea, substanţele care nu prezentau documente de provenienţă au fost confiscate.

Poliţiştii de la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate (DCCO) au făcut controalele împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Financiare şi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici