Peste 760 de solicitări, miercuri, la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) a înregistrat miercuri, în intervalul 6.00 - 22.00, 765 de solicitări, dintre care 422 pentru urgenţe, niciuna nefiind însă pentru hipotermie, a anunţat managerul SABI, dr. Alis Grasu, la comandamentul de iarnă de la Primăria Capitalei.

68 afișări
Imaginea articolului Peste 760 de solicitări, miercuri, la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov

Peste 760 de solicitări, miercuri, la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, 422 pentru urgenţe (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

SABI a avut active miercuri, în condiţiile avertizării de viscol, 89 de ambulanţe, număr cu 25% mai mare decât cel dintr-o zi normală, a mai precizat dr. Grasu.

În noaptea de miercuri spre joi, vor fi disponibile 86 de ambulanţe ale SABI.

Tot la comandamentul de iarnă de la Primăria Capitalei, reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială au precizat că în adăposturile sociale ale municipalităţii sunt cazate 721 de persoane, unitatea Berceni fiind plină.

Conform aceloraşi surse, 28 dintre aceste persoane sunt cazuri aparte, inclusiv de infecţii cu HIV, care vor fi mutate în alte centre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici