Peste 800 de tone de antiderapant folosite în Capitală

Reprezentanţii municipalităţii au început, în noaptea de luni spre marţi, acţiunile de prevenire a poleiului, în acest sens fiind folosite peste 800 de tone de material antiderapant.

25 afișări
Imaginea articolului Peste 800 de tone de antiderapant folosite în Capitală

Peste 800 de tone de antiderapant folosite în Capitală (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

"Începând din noaptea de luni au fost dislocate 200 de utilaje de deszăpezire, iar până marţi au fost folosite 131 de utilaje şi 887 de tone de material antiderapant", a declarat directorul adjunct al Direcţiei de Utilităţi Publice, Magdalena Iuga.

Edilul şef al Capitalei a convocat, luni seară, un comandament de urgenţă, la Primăria Capitalei, după finalizarea discuţiilor cu reprezentanţii tuturor primăriilor din Capitală şi ai operatorilor de salubrizare, precum şi cei ai Apa Nova, Electrica, RADET, REBU.

Primarul general Sorin Oprescu a declarat că, în cazul în care va fi necesar, pentru a preîntâmpina problemele apărute în ultimii ani pe străzile din sectorul 5, vor fi folosite pentru deszăpezire utilaje aparţinând societăţii REBU.

"Pe mine nu mă interesează conflictele locale. Pe mine mă interesează să asigur bucureştenilor o circulaţie bună. Alături de utilaje ale Primăriei sectorului 5, dacă va fi necesar, vom introduce pe arterele din acest sector utilaje ale societăţii REBU", a spus Sorin Oprescu

Potrivit primarului general, plata serviciilor efectuate de societatea de salubrizare în sectorul 5, acolo unde nu există contract cu primăria de sector, va fi făcută de către municipalitate.

După discuţiile care au durat aproximativ două ore, Sorin Oprescu a vizitat utilajele societăţii de salubrizare Supercom care operează pe teritoriul administrativ al sectorului 2 pentru a se asigura că sunt pregătite, aşa cum a făcut şi în cazul altor trei societăţi de salubrizare.

În Capitalã a început să ningă de marţi dimineaţă, de la ora 4.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici