Video Peste cinci hectare de pădure de conifere Piatra Craiului, arse într-un incendiu

Peste cinci hectare de pădure aparţinând Romsilva au ars pe versantul argeşean al masivului Piatra Craiului, pompierii fiind nevoiţi să meargă pe jos câţiva kilometri pentru a neutraliza flăcările din cauza terenului inaccesibil, intervenţia fiind făcută cu ajutorul bidoanelor cu apă şi lopeţilor.

11 afișări

Incendiul a izbucnit, miercuri după-amiază, din motive încă necunoscute, în zona Sătic - Rucăr, în zona numită de localnici " La stână", pădurea incendiată fiind în cea mai mare parte a Regiei Naţionale Romsilva. Perimetrul forestier respectiv este în prezent în exploatare pentru lemn, astfel că focul a fost văzut la timp de către lucrătorii din zonă. Până joi, la orele prânzului, au ars mai mult de cinci hectare de pădure, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din cauza terenului inaccesibil, pompierii militari argeşeni nu au putut ajunge cu masinile la locul incendiului fiind nevoiţi să meargă pe jos câţiva kilometri pentru a stinge incendiul cu ajutorul bidoanelor cu apă şi al lopeţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici