Peste două mii de contestaţii la tezele cu subiect unic din Capitală

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti înregistrat 2.059 de contestaţii la tezele cu subiect unic de la clasele a VII-a şi a VIII-a, 1.318 din ele fiind făcute de elevii din ultimul an de gimnaziu, informează ISMB.

2 afișări
Imaginea articolului Peste două mii de contestaţii la tezele cu subiect unic din Capitală

Peste două mii de contestaţii la tezele cu subiect unic din Capitală

Astfel, la clasa a VII-a au fost înregistrate 741 de contestaţii, din care la Limba şi literatura română – 552, Matematică – 186 şi Limba germană – 3 contestaţii.

La clasa a VIII-a au fost 1.318 contestaţii, din care la Limba şi literatura română – 792, Matematică – 210 contestaţii, Limba germană – 11 contestaţii Istorie – 222 contestaţii şi Geografie – 83 contestaţii. Rezultatul contestaţiilor va fi anunţat săptămâna viitoare.

Elevii care nu au susţinut tezele în această sesiune, fiind amânaţi, au la dispoziţie perioadele speciale de teze prevăzute prin calendar. Pentru semestrul I, elevii pot participa la teza/tezele la care au absentat, în perioada specială din luna februarie, conform următorului calendar: 12 februarie 2008 - Matematică, 15 februarie 2008 - Limba şi literatura maternă, 20 februarie 2008 - Limba şi literatura română şi 22 februarie 2008 - Istorie/Geografie (numai pentru clasa a VIII-a).

Depunerea contestaţiilor este prevăzută pentru data de 29 februarie 2008. De asemenea, mai există o perioadă specială în lunile mai - iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici