Peste o mie de persoane s-au îmbulzit la deschiderea unui hipermarket în Drobeta Turnu Severin - VIDEO

Peste o mie de persoane s-au îmbulzit, miercuri dimineaţă, la deschiderea unui hipermarket în municipiul Drobeta Turnu Severin, multe dintre acestea venind cu câteva ore mai devreme, pentru câteva minute conducerea unităţii luând măsura închiderii magazinului pentru că traficul se blocase.

361 afișări
Imaginea articolului Peste o mie de persoane s-au îmbulzit la deschiderea unui hipermarket în Drobeta Turnu Severin - VIDEO

Peste o mie de persoane s-au îmbulzit la deschiderea unui hipermarket în Drobeta Turnu Severin (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Directorul Carrefour Drobeta Turnu Severin, Roxana Cernica, a declarat că oamenii s-au aşezat în faţa hipermarketului cu mult înainte de deschidere, iar la o jumătate de oră de la deschiderea uşilor nu mai era niciun cărucior liber.

"Avem o mie de cărucioare, iar la ora 8.30 nu mai era niciunul liber. S-a luat măsura închiderii magazinului pentru câteva minute pentru că în hipermarket se crease aglomeraţie, iar traficul era blocat", a spus Cernica.

Primii clienţi ai hipermarketului au fost aşteptaţi cu un tort de 50 de kilograme şi şampanie, confeti, precum şi numeroase promoţii la produsele de mobilier, electronice şi electrocasnice, dar şi la produsele de larg consum.

Potrivit sursei citate, la deschidere nu s-au înregistrat incidente, ordinea fiind asigurată de mai multe echipaje ale Jandarmeriei Mehedinţi.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici