Peste şase tone de ajutoare, trimise sinistraţilor din Vrancea

Peste şase tone de ajutoare au fost adunate la punctul de colectare de la Unitatea Militară de Vânători de Munte din municipiul Sfântu Gheorghe care au fost trimise sinistraţilor din judeţul Vrancea, în urma unei campanii a Prefecturii Covasna.

138 afișări
Imaginea articolului Peste şase tone de ajutoare, trimise sinistraţilor din Vrancea

Peste şase tone de ajutoare, trimise sinistraţilor din Vrancea (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Prefectul de Covasna, Gyorgy Ervin, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că la punctul de colectare de la Unitatea Militară de Vânători de Munte din municipiul Sfântu Gheorghe s-au strâns peste şase tone de ajutoare.

El a spus că aceste ajutoare au fost transportate şi distribuite sinistraţilor din judeţul Vrancea.

Totodată, Prefectura a strâns de la oameni, societăţi comerciale şi Romsilva 40 de metri cubi de lemne, care marţi sau miercuri vor fi trimişi tot în judeţul Vrancea şi vor fi distribuiţi sinistraţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici