Petrescu: Imaginea proastă a României aduce şi beneficii - turiştii pleacă plăcut surprinşi

Turiştii străini vin cu aşteptări foarte mici în România şi pleacă plăcut surprinşi, a declarat ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Cristian Petrescu, după ce instituţia pe care o conduce a investit în ultimii ani câteva zeci de milioane de euro în promovare externă.

738 afișări
Imaginea articolului Petrescu: Imaginea proastă a României aduce şi beneficii - turiştii pleacă plăcut surprinşi

Castelul Bran (Imagine: Hepta)

"Din discuţiile pe care le-am avut cu turoperatorii germani nu ni se reproşează prea multe lucruri. Majoritatea turiştilor care vin în România prin aceşti turoperatori (...) pleacă cu sentimentul că au găsit cu totul altceva decât ce se aşteptau, pentru că au aşteptări foarte mici şi pentru că lucrurile pe care le găsesc în România sunt diferite faţă de ce aşteptau ei", a spus Petrescu la târgul de turism de la Berlin.

El a adăugat că străinii sunt mulţumiţi de ce găsesc în România.

"Faptul că atunci când te întorci din România ai sentimentul că ai primit mai mult decât ce te aşteptai cred că e un lucru bun şi pe care putem să construim foarte mult în continuare", a mai spus Petrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici