O pisicuţa rătăcită a unei fetiţe a fost găsită de poliţişti în timp record

  • Tatăl unei fetiţe de 9 ani a făcut duminică un apel disperat la poliţie, sesizând că pisicuţa fiicei sale a dispărut, iar de atunci Ioana nu se poate opri din plâns.
  • Echipa s-a mobilizat imediat pentru a rezolva situaţia.
515 afișări
Imaginea articolului O pisicuţa rătăcită a unei fetiţe a fost găsită de poliţişti în timp record

Sursa foto: Facebook

Dimineaţă, tatăl Ioanei, o fetiţă de 9 ani, din Eforie s-a prezentat la sediul poliţiei şi a sesizat faptul că un necunoscut i-a furat pisicuţa fiicei sale, iar de atunci Ioana nu se poate opri din plâns.

Poliţiştii au găsit puiul de pisică în mai puţin de o oră. Nu fusese furat, doar se rătăcise.

Pisicuţa a ajuns înapoi, în siguranţă, în braţele fetiţei.

Cu lacrimi în ochi, Ioana le-a mulţumit poliţiştilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici