Piteşti: Cinci persoane au ajuns la spital, după ciocnirea unui microbuz cu un autoturism

Cinci persoane au ajuns, marţi seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce un microbuz de transport persoane şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 65 B, lângă Piteşti, din primele date reieşind că accidentul a fost provocat de un subinspector la o scoală de subofiţeri de poliţie.

21 afișări
Imaginea articolului Piteşti: Cinci persoane au ajuns la spital, după ciocnirea unui microbuz cu un autoturism

Piteşti: Cinci persoane au ajuns la spital, după ciocnirea unui microbuz cu un autoturism (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la faţa locului au intervenit imediat echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Argeş şi ale SMURD, precum şi echipajele de descarecerare, iar circulaţia a fost blocată timp de aproximativ o jumătate de oră.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri argeşeni a reieşit că şoferul unui autoturism Volskwagen Golf, subinspector la Şcoala de Subofiţeri de Poliţie "Vasile Lascăr", din oraşul prahovean Câmpina, a ieşit cu maşina în care se mai aflau trei persoane de la un supermarket, înscriindu-se pe direcţia de deplasare spre Piteşti, însă după aproximativ o sută de metri s-a răzgândit şi a întors maşina peste linia continuă, intrând într-un microbuz de transport persoane pe ruta Bucureşti - Piteşti, care circula regulamentar în aceeaşi direcţie, în care se aflau şoferul şi şase pasageri.

"Au rezultat mai multe persoane rănite, transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, două femei din Volkswagen, care au fost descarcerate din maşină şi transportate de echipajul SMURD şi pasageri din microbuz, transportaţi cu două salvări ale Serviciului de Ambulanţă Argeş. Din primele investigaţii medicale rezultă că una dintre cele două femei din autoturism ar fi într-o stare mai gravă", a declarat slt Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Alte trei persoane rănite uşor au primit îngrijiri la faţa locului, dar nu au necesitat internarea.

La ora transmiterii acestei ştiri, cercetările poliţiştilor la locul accidentului s-au încheiat, iar circulaţia pe DN 65 B, şosea care face legătura între DN 65 şi A1, s-a reluat în zona accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici