Piteşti: Circulaţia pe A1, afectată de un incendiu de mirişte

Circulaţia rutieră în zona kilometrului 27 al Autostrăzii Bucureşti-Piteşti a fost reluată, luni după-amiază, după ce timp de un sfert de oră a fost oprită din cauza unui incendiu de vegetaţie care a izbucnit la o distanţă de aproximativ o sută de metri de şosea.

89 afișări
Imaginea articolului Piteşti: Circulaţia pe A1, afectată de un incendiu de mirişte

Piteşti: Circulaţia pe A1, afectată de un incendiu de mirişte (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere A 1, Emilian Buican, la ora transmiterii acestei ştiri circulaţia fusese reluată, după aproximativ 15 minute de blocaj.

Sursa citată a mai spus că traficul este îngreunat de coloanele de maşini care s-au format în intervalul în care traficul a fost oprit pe sensul Bucureşti-Piteşti.

Şeful Poliţiei Rutiere A 1 a adăugat că incendiul a fost stins, însă pompierii au rămas la faţa locului pentru a supraveghea zona.

Circulaţia rutieră a fost blocată, luni după-amiază, în zona kilometrului 27 al Autostrăzii Bucureşti-Piteşti, din cauza unui incendiu de vegetaţie care a izbucnit la o distanţă de aproximativ o sută de metri de şosea.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere A 1, Emilian Buican, incendiul a isbucnit în jurul orei 15.00, pe o mirişte aflată la aproximativ o sută de metri distanţă de şosea, iar traficul a fost oprit din cauza fumului dens.

Conform sursei citate, la faţa locului s-au deplasat pompieri de la Bolintin, cu o autospecială.

Buican a mai spus că incendiul a izbucnit din cauza unor localnici care au făcut focul pe câmp şi l-au lăsat nesupravegheat, iar flăcările s-au extins cu repeziune din cauza vântului puternic. Poliţiştii au fost anunţaţi despre izbucnirea incendiului prin 112, de către şoferi.

Un incendiu similar s-a produs pe Autostrada A1 şi duminică la prânz, în dreptul kilometrului 48 (la aproximativ 500 de metri faţă de artera de circulaţie), pe sensul de mers spre Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici