Piteşti: Incendiu puternic la o hală industrială unde sunt depozitate produse petroliere

Un incendiu puternic a izbucnit, luni după-amiază, la o hală industrială din apropierea municipiului Piteşti în care sunt depozitate produse petroliere, la faţa locului fiind mobilizate mai multe echipaje de pompieri. Incendiul a cuprins şi două cisterne, una cu 20 de tone de motorină şi alta cu bitum, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

211 afișări
Imaginea articolului Piteşti: Incendiu puternic la o hală industrială unde sunt depozitate produse petroliere

Piteşti: Incendiu puternic la o hală industrială unde sunt depozitate produse petroliere (Imagine: Costi Tudor/Mediafax Foto)

Pompierii argeşeni au stins, luni seară, în urma unei acţiuni care a durat peste trei ore şi jumătate, incendiul izbucnit la un depozit de reziduuri petroliere, în urma incidentului nefiind victime, cauza producerii incendiului urmând a fi stabilită.

Echipajele de intervenţie au reuşit să lichideze incendiul izbucnit, luni după-amiază, la o hală industrială în care erau depozitate reziduuri petroliere.

Flăcările au cuprins o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, dar şi două cisterne, una cu 20 de tone de motorină şi cealaltă cu bitum.

În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit.

Acţiunea de stingere a incendiului a durat peste trei ore şi jumătate, la operaţiune participând şase echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, dar şi grupe profesioniste de intervenţie de la rafinăria Arpechim, situată în apropierea halei în care au izbucnit flăcările.

Deocamdată, nu se cunoaşte cauza producerii acestui incendiu de proporţii izbucnit, luni după-amiază, în jurul orei 16.30, la o hală care aparţine unei firme ce depozitează reziduuri petroliere, hală situată în apropierea rafinăriei Arpechim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici